Ontwerp

Coronaprotocol

Vanaf 16 maart ontvangt Elektroraad weer klanten op veilige en gepaste afstand. Klik hier voor meer informatie over ons coronaprotocol.

Trots op de cursistenwaardering voor de cursussen van Elektroraad
Ontwerpwerkzaamheden
Elektroraad start weer met klassikale lessen
Uitslag Feit of Fabel januari 2021
Elektroraad Ontwerp betrokken bij herontwikkeling cultureel erfgoed

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Wat vinden onze klanten van de nieuwe online cursus: Beheer met beleid?

Wat vinden onze klanten van de nieuwe online cursus: Beheer met beleid?

Karel Jellema is coördinator Service en Onderhoud bij Rovitech Projects. Rovitech realiseert totaaloplossingen in de Telecom-, Broadcast- en Datacenterbranche. Zij gelden als expert op dat gebied. We waren dan ook zeer benieuwd naar zijn mening. Die heeft hij verwoord in onderstaand interview.

Wat vond je van de cursus?
Ik vond de cursus duidelijk en helder besproken in het cursusboek, wel heb ik het cursusboek 2 keer gelezen i.v.m. het toepassen van de wet en aansprakelijkheid, in combinatie met de verschillende toepassingen met de heer Van der Steen en mevrouw Huurstra, werkgever/werknemer, eigenaar, gebruiker.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd?
Dat ik in het verleden ook wel eens NEN 3140 heb geadviseerd, terwijl dat het niet nodig was. En het toepassen van de normen en wetten. En de eventuele werkgeversverplichting die je ongewild aangaat.

Kun je in jouw praktijk toepassen wat je geleerd hebt?
Zeker, ik krijg wel eens de vraag om een advies te doen voor een (prijsopgave) NEN 3140 inspectie uit te voeren. Ik kan nu door een tabel toe te passen, een duidelijk antwoord geven.

Wat zou je verder nog over de cursus willen zeggen?
Echt een cursus zoals je gewend bent van Elektroraad, duidelijk en helder. En de benadering is volgens de wet. Zwart/wit - ja/nee

Had je weleens eerder een cursus bij Elektroraad gedaan?
Ja, ik ben met Elektroraad in contact gekomen in 2013 (BAM). Ik heb toen de inspectiecursus gedaan, en later de herhalingscursus. In 2018 heb ik de cursus ‘Verder met NEN 1010’ gedaan en met goed gevolg afgesloten. In 2020 de cursus ‘Leren van fouten voor Elektrotechnici’ en deze maand de cursus ‘Beheer met beleid’.

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.