Ontwerp

Coronaprotocol

Vanaf 16 maart ontvangt Elektroraad weer klanten op veilige en gepaste afstand. Klik hier voor meer informatie over ons coronaprotocol.

Trots op de cursistenwaardering voor de cursussen van Elektroraad
Ontwerpwerkzaamheden
Elektroraad start weer met klassikale lessen
Uitslag Feit of Fabel januari 2021
Elektroraad Ontwerp betrokken bij herontwikkeling cultureel erfgoed

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - NEN 1010 cursussen van Elektroraad

NEN 1010 cursussen van Elektroraad

Het gaat goed met de NEN 1010 cursussen van Elektroraad. Ze worden druk bezocht en de recensies zijn ronduit lovend. Inmiddels hebben al een hele serie cursussen rondom deze belangrijke norm op het programma staan. Er is zelfs een hele goede cursus voor monteurs.

Voor ontwerpers en ontwerpcontroleurs is de cursus Verder met NEN 1010 zeer geschikt. Het is een pittige cursus, maar je leert er heel veel van. Aan de cursus houd je een helder full color cursusboek over met 440 pagina’s. Bovendien krijg je toegang tot een discussieplatform met mensen die net iets meer weten van NEN 1010.

Voor inspecteurs van nieuwe en bestaande installaties is de cursus Inspectie volgens NEN 1010 een onmisbare cursus. Natuurlijk worden hoofdstuk 61 en 62 uitgelegd. Maar de cursus is veel meer dan dat. Je krijgt ook les in een door Elektroraad ontwikkelde procedure die nauw aansluit bij de BRL‑6000 serie.

De jongste telg van ons assortiment is de cursus NEN 1010 voor monteurs. In deze tweedaagse cursus wordt NEN 1010 op heel praktisch niveau uitgelegd. Je krijgt zo weinig mogelijk overbodige theorie en zoveel mogelijk praktijkvoorbeelden. Deelnemers aan de cursus krijgen een prachtig zakboek over NEN 1010 in begrijpelijk Nederlands en veel voorbeelden. Het boek past gewoon in je dashboardkastje!

 

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.