Ontwerp

Even voorstellen: Onze nieuwe collega Lia Phielix
Uitslag Feit of Fabel mei 2020
Elektroraad Expertise vraagt uw aandacht voor algemene voorwaarden
Veiligheid en hygiëne staat hoog in ons vaandel bij de hervatting van onze klassikale cursussen
Nieuwe online cursus: ‘Beheer met beleid'

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - NEN 1010 cursussen van Elektroraad

NEN 1010 cursussen van Elektroraad

Het gaat goed met de NEN 1010 cursussen van Elektroraad. Ze worden druk bezocht en de recensies zijn ronduit lovend. Inmiddels hebben al een hele serie cursussen rondom deze belangrijke norm op het programma staan. Er is nu zelfs een hele goede cursus voor monteurs.

Voor ontwerpers en ontwerpcontroleurs is de cursus Verder met NEN 1010 zeer geschikt. Het is een pittige cursus, maar je leert er heel veel van. Aan de cursus houd je een helder full color cursusboek over met 440 pagina’s. Bovendien krijg je toegang tot een discussieplatform met mensen die net iets meer weten van NEN 1010.

Voor inspecteurs van nieuwe en bestaande installaties is de cursus Inspectie volgens NEN 1010 een onmisbare cursus. Natuurlijk worden hoofdstuk 61 en 62 uitgelegd. Maar de cursus is veel meer dan dat. Je krijgt ook les in een door Elektroraad ontwikkelde procedure die nauw aansluit bij de BRL‑6000 serie.

De jongste telg van ons assortiment is de cursus NEN 1010 voor monteurs. In deze tweedaagse cursus wordt NEN 1010 op heel praktisch niveau uitgelegd. Je krijgt zo weinig mogelijk overbodige theorie en zoveel mogelijk praktijkvoorbeelden. Deelnemers aan de cursus krijgen een prachtig zakboek over NEN 1010 in begrijpelijk Nederlands en veel voorbeelden. Het boek past gewoon in je dashboardkastje!

Vanaf 2019 zullen voor al deze cursussen ook herhalingsdagen worden georganiseerd. Daarmee kun je je kennis effectief op peil houden.

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.