Ontwerp

Startdatum

1 werkdag na aanmelding
Duur
1 uur
Kosten Ede
Gratis
CURSISTENWAARDERING

BEL
0318 - 631 670

Home - Opleidingen - Instructie coronaprotocol Elektroraad

Instructie coronaprotocol Elektroraad

Inhoud 

Het coronavirus vraagt van ons allemaal een aangepaste manier van werken. Om uw en onze gezondheid te beschermen, heeft Elektroraad een coronaprotocol gemaakt. Wij houden ons aan dat protocol, en dat vragen we ook van onze bezoekers.

Om de bezoekers van Elektroraad te ondersteunen bij het doorzien van onze spelregels, hebben wij een heldere online instructie gemaakt. Hierin wordt het coronaprotocol uitgelegd en toegelicht.

Examen 

De instructie wordt afgesloten met een online examen, bestaande uit 10 meerkeuzevragen. Een geslaagde kandidaat heeft minimaal 8 vragen juist beantwoord.

Geslaagde kandidaten ontvangen een digitaal certificaat dat getoond moet worden bij de entree van Elektroraad. Zonder dit certificaat verlenen we geen toegang.

Doelgroep 

Volg je een cursus bij Elektroraad waarbij een bezoek aan onze lesaccommodatie hoort? Dan krijg je het cursusboek voor het coronaprotocol automatisch toegestuurd. Je hoeft je dus niet afzonderlijk aan te melden voor de instructie van het coronaprotocol.

Vooropleiding 

Voor deze instructie is geen vooropleiding noodzakelijk.

Lesmateriaal 

Deelnemers aan de instructie krijgen een cursusboek in pdf. Het cursusboek is vlot geschreven en is voorzien van veel beeldmateriaal. Het leest daarom gemakkelijk weg.

Subsidies 

Deze instructie stellen wij gratis ter beschikking aan iedereen die erin geïnteresseerd is. Subsidie is dan ook niet van toepassing.

Inschrijven opleiding

Direct inschrijven voor deze opleiding

Bedrijf

Cursist

Contactpersoon (indien afwijkend)

Factuuradres

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.