Coronaprotocol

Elektroraad is gestart met de cursus 'Nieuw in NEN 1010:2020'. Klik hier voor meer informatie.

Startdatum

05-07-2022
• 7 plaatsen vrij
Duur
1 dag
Tijd
09:00 - 16:00
Kosten Ede
€ 695,- (excl. btw)
CURSISTENWAARDERING

BEL
0318 - 631 670

Home - Opleidingen - Herhalingscursus voor de werk- en installatieverantwoordelijke

Herhalingscursus voor de werk- en installatieverantwoordelijke

Inhoud 

Als je installatieverantwoordelijke of werkinstallatieverantwoordelijke bent, vind je het belangrijk om op de hoogte te blijven. Je hebt immers een baan met veel verantwoordelijkheid.

Deze cursus herhaalt daarom een deel van de stof die je tijdens je opleiding voor werk- of installatieverantwoordelijke gehad hebt. Er zal aandacht worden geschonken aan jouw juridische positie. Daarnaast is er de nodige ruimte voor technische vraagstukken. Bovendien brengt de cursus je op de hoogte van recente ontwikkelingen in de normen en de markt.

Er is ook veel ruimte voor het inbrengen van specifieke vragen. Daarom kan je zelf invloed uitoefenen op de inhoud van de cursus. Dat kun je doen door een voorkeurformulier te downloaden en in te vullen.

TIP: om te bepalen hoe vaak je de een herhalingscursus moet volgen om aan de eis van ‘periodieke instructie’ te voldoen, is bijlage E van NEN 3140 een handig hulpmiddel.

Examen 

Bij deze cursus hoort geen examen.

Doelgroep 

De cursus is bedoeld voor elektrotechnici die als installatieverantwoordelijke of als werkverantwoordelijke zijn aangewezen.

Vooropleiding 

Bij deze cursus gaan we ervan uit dat de deelnemers een opleiding voor installatieverantwoordelijke of werkverantwoordelijke hebben gevolgd. Dat hoeft niet per se de cursus van Elektroraad te zijn geweest.

Subsidies 

Reguliere subsidies
Wij Techniek (voorheen OTIB) verstrekt aangesloten bedrijven in de technische installatiebranche een tegemoetkoming voor scholing van hun werknemers. Deze tegemoetkoming is van toepassing op het volledige cursusaanbod van Elektroraad.

Klik hier om te kijken of en hoe je deze subsidie kunt aanvragen.

Inschrijven opleiding

Direct inschrijven voor deze opleiding

Bedrijf

Cursist

Contactpersoon (indien afwijkend)

Factuuradres

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.