Ontwerp

Startdatum

1 werkdag na aanmelding
CURSISTENWAARDERING

BEL
0318 - 631 670

Home - Opleidingen - Herexamen online cursus: Instructie voor vakbekwaam persoon

Herexamen online cursus: Instructie voor vakbekwaam persoon

Inhoud 

Dit herexamen is uitsluitend toegankelijk voor deelnemers die gezakt zijn voor de cursus 'Instructie voor vakbekwaam persoon'. Iedere deelnemer heeft recht op één herexamen. Het examen bestaat uit 20 meerkeuzen vragen.

Klik op inschrijven om je aan te melden voor het herexamen. Binnen één werkdag ontvang je per e-mail de inloggegevens voor het herexamen.

Wij wensen je veel succes met het herexamen.

Subsidies 

Reguliere subsidies
Wij Techniek (voorheen OTIB) verstrekt aangesloten bedrijven in de technische installatiebranche een tegemoetkoming voor scholing van hun werknemers tot een bedrag van maximaal € 1.500,00. Deze tegemoetkoming is van toepassing op het volledige cursusaanbod van Elektroraad.

Klik hier om te kijken hoe je deze subsidie kunt aanvragen.

Extra subsidie in Corona tijd
Om ook in coronatijd de ontwikkeling van medewerkers in de technische installatiebranche te stimuleren stelt Wij Techniek (voorheen OTIB) boven op de reguliere subsidies een ontwikkelvoucher (t.w.v. €1.500,00) en een waardebon online leren (t.w.v. € 500,00) ter beschikking.  

Klik hier voor meer informatie over de ontwikkelvoucher en klik hier voor de informatie over de ‘waardebon online leren’.

Inschrijven opleiding

Direct inschrijven voor deze opleiding

Bedrijf

Cursist

Contactpersoon (indien afwijkend)

Factuuradres

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.