Ontwerp

Coronaprotocol

Vanaf 16 maart ontvangt Elektroraad weer klanten op veilige en gepaste afstand. Klik hier voor meer informatie over ons coronaprotocol.

Startdatum

In overleg
Duur
In overleg
Kosten Ede
Vraag een offerte aan
Kosten incompany
Vraag een offerte aan
CURSISTENWAARDERING

BEL
0318 - 631 670

Home - Opleidingen - Cursus op maat

Cursus op maat

Inhoud 

We vinden het belangrijk dat onze cursussen aansluiten op de wensen van jouw organisatie. Daarom bieden wij cursussen op maat aan. Dat wil zeggen dat we de inhoud van een cursus geheel toespitsen op de situatie in jouw organisatie.

Met een cursus op maat stel je, samen met een docent van Elektroraad, je eigen cursus samen.

Vind je de door jou gewenste cursus niet op onze website? Neem dan contact op met Jeroen van Schoonhoven, bereikbaar op 0318-631670 of per mail via jeroen.van.schoonhoven@elektroraad.nl.

Examen 

Indien gewenst kan de cursus worden afgesloten met een examen.

Subsidies 

Reguliere subsidies
Wij Techniek (voorheen OTIB) verstrekt aangesloten bedrijven in de technische installatiebranche een tegemoetkoming voor scholing van hun werknemers. Deze tegemoetkoming is van toepassing op het volledige cursusaanbod van Elektroraad.

Klik hier om te kijken hoe je deze subsidie kunt aanvragen.

Extra subsidie
Om de ontwikkeling van medewerkers in de technische installatiebranche te stimuleren stelt Wij Techniek (voorheen OTIB) boven op de reguliere subsidies een ontwikkelvoucher (t.w.v. €1.500,00) ter beschikking.  

Klik hier voor meer informatie over de ontwikkelvoucher.

Contactformulier

Vraag een startdatum aan

Reacties

Anoniem (niet gecontroleerd) Geplaatst op 19-03-2020
J Versluis
Modderkolk

Cursus was goed
weer wat zaken uit het stof gehaald en opgefrist.

4
Anoniem (niet gecontroleerd) Geplaatst op 15-02-2020
Oswin Visser
Vattenfall

Het is een zeer leerzame cursus, waarbij je een inkijkje krijgt in hoe juristen de norm lezen. Mocht het zover komen dat juristen nodig zijn, dan is het goed om zelf ook te begrijpen hoe zij het lezen en daar al naar te handelen. De cursus roept een hoop vragen op en laat je hersenen goed kraken. De manier waarop de cursus gegeven wordt is alles behalve saai te noemen, daar er veel praktijkvoorbeelden worden gegeven die herkenbaar zijn.

4
Anoniem (niet gecontroleerd) Geplaatst op 11-02-2020
Klaas Bijlsma
Vattenfall

Goede opzet van de cursus , door te presenteren van een flip over krijg je een goede interactie met de cursisten. Weet dat het lastig is, maar ik had graag wel wat meer info gehad wat je moet laten prevaleren de afweging conform het juridisch kader of meer de nadruk op het vitrine effect.

4
Anoniem (niet gecontroleerd) Geplaatst op 11-02-2020
Tuinenburg
Vattenfall

interessante cursus

5
Anoniem (niet gecontroleerd) Geplaatst op 10-02-2020
Peter Verheijden
Vattenfall

Deze cursus op maat met als onderwerp "de juridische kant van de NEN3140" was bijzonder geslaagd.
Goed om de NEN3140 ook eens te bekijken door een andere bril, dit zal ons zeker helpen bij het opstellen van een goed "Beleidsplan veilige elektrotechnische bedrijfsvoering" binnen Vattenfall.

4.5
Anoniem (niet gecontroleerd) Geplaatst op 10-02-2020
A. Nijhof
Vattenfall

Erg leerzaam om juist eens het juridische aspect te belichten i.p.v. de techische. Mij is duidelijk geworden dat de Installatie Verantwoordelijke niet alleen veratwoordelijkheid heeft voor de veiliheid van de installaties maar vooral voor de veiligheid van zijn collega's die werken in de E- installaties.

4
Anoniem (niet gecontroleerd) Geplaatst op 05-02-2020
Cees v Waarde
Engie

Leerzame cursus om de "verdwenen" kennis weer eens op te frissen.
Docent kan de cursus goed over brengen zonder dat het saai werd

5
Anoniem (niet gecontroleerd) Geplaatst op 23-01-2020
Ger Jansen
Engie

De training was interessant en leerzaam en dat komt mede door de trainer Sjoerd ( ik weet zijn achternaam even niet) omdat hij met duidelijke voorbeelden en interactie met de groep alles duidelijk maakt. Er was dan ook de gehele dag geen enkele verslapping wat de aandacht betreft. Het is daar door een levendige training geworden.

4
Anoniem (niet gecontroleerd) Geplaatst op 19-12-2019
V. Loncar
Engoie Zuid BV

Cursus was goed samnegesteld, gekozen items en volgorde van behandeling waren prima. Uitleg van behandelde items door docent goed toegelicht en onderbouwd met goede voorbelden. Docent was goed en duidelijk met genoeg vakkennis.

4
Anoniem (niet gecontroleerd) Geplaatst op 22-10-2019
thijs verbeet
modderkolk

veel geleerd, erg duidelijk uitgelegd allemaal! Op een rustige manier

4

Pagina's