Coronaprotocol

Elektroraad is gestart met de cursus 'Verder met NEN 4010'. Klik hier voor meer informatie.

Lezing: NEN 1010 en de wet
Uitslag Feit of Fabel januari 2024
Creatieve oplossingen nodig bij netcongestie
De nieuwe Omgevingswetgeving
Quickscan

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Veiligheid en hygiëne staat hoog in ons vaandel bij de hervatting van onze klassikale cursussen

Veiligheid en hygiëne staat hoog in ons vaandel bij de hervatting van onze klassikale cursussen

Elektroraad is weer begonnen met het geven van klassikale cursussen. Maar de invloed van het coronavirus is natuurlijk nog goed te merken. Zo zitten er veel minder cursisten in de klas, en dat hoeft natuurlijk geen nadeel te zijn.

Het meest markante voor onze cursisten is ons coronaprotocol. Dat wijkt nogal af van de manier waarop andere bedrijven werken. Wij hebben ervoor gekozen om de betutteling in het gebouw achterwege te laten. Bij ons doe je een instructie vooraf, en in een test laat je vervolgens zien dat je het begrepen hebt. Het is te vergelijken met een poortinstructie die veel industriëlen al heel lang gebruiken.

Als je eenmaal hebt laten zien dat je het snapt, is het klaar. In onze lesaccommodatie kunnen we dan de standaard praatjes achterwege laten. We ons gewoon concentreren op waar onze cursisten voor komen: het volgen van een hoogwaardige cursus.

Na een paar weken ervaring hebben we al veel complimenten gekregen over ons duidelijke beleid. Het geeft een veilig gevoel. En dat laten  klanten ons ook merken. Bedankt voor alle complimenten!

Wil je weten hoe wij jouw en onze gezondheid kunnen waarborgen? Volg dan gratis de instructie door je aan te melden via: Instructie coronaprotocol Elektroraad.

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.