Ontwerp

Elektroraad verwelkomt drie nieuwe collega's
Elektroraad op de landelijke televisie
Kennisochtend 'Overeenkomstgenerator'
Uitslag Feit of Fabel maart 2019
NEN 4010: een heel bruikbare norm

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Ontwerpcontrole: hét middel om uw klanten te behouden

Ontwerpcontrole: hét middel om uw klanten te behouden

Uw klant verwacht een goed ontwerp en een foutloze installatie van u. Maar het valt niet mee om geen fouten over het hoofd te zien in ons vak. Kijk alleen maar naar de manier waarop NEN 1010 zich ontwikkelt. Hij wordt almaar dikker en de beschrijvingen worden steeds abstracter. Hoe behoud je dan een constant hoge kwaliteit?

De oplossing
Elektroraad heeft de oplossing voor u: ontwerpcontrole. Het principe is heel eenvoudig en erg effectief. U stuurt ons het ontwerp van een elektrische installatie. Wij toetsen dat ontwerp aan de normen en laten er onze deskundigheid op los. Onze bevindingen leveren wij aan in de vorm van een duidelijk adviesrapport.

Bezuinigingen
Tijdens een ontwerpcontrole zoeken we naar mogelijke bezuinigingen in het ontwerp. We beoordelen bijvoorbeeld de kabeldoorsneden. Een te dikke kabel kost niet alleen onnodig veel geld maar is ook een bedreiging voor de kortsluitvastheid van een installatie.

Ontwerpfouten
Naast het speuren naar mogelijke bezuinigingen, controleren we uw ontwerp ook op fouten. Het komt regelmatig voor dat wij onze klanten behoeden voor hoge faalkosten door het tijdig ontdekken van ontwerpfouten. Een ontwerpcontrole kost maar een fractie van het geld dat het u kost om de fouten te herstellen.

Tevreden opdrachtgever
Een besparing is natuurlijk mooi meegenomen maar een ontwerpcontrole doet u niet alleen voor het geld. Een foutloos ontwerp geeft tijdens de bouw minder onaangename verrassingen. En bij de oplevering komt het veel professioneler over als uw installatie in één keer goed is. Dat is belangrijk want dat zorgt voor tevredenheid bij uw opdrachtgever. En die hebt u hard nodig voor de continuïteit van uw bedrijf.

Wilt u meer informatie over ontwerpcontrole?
Vul dan onderstaand formulier in.

Ik heb een vraag