Ontwerp

Overeenkomstgenerator: Je doet hetzelfde, je regelt het alleen beter.
Interview met Huub Voncken over de cursus Leren van fouten voor elektrotechnici
Update: Pilot webmodule ZZP - oplossing voor contracteren van inspecties?
Uitslag Feit of Fabel september 2020
De methodiek van BRL 6000-01, 02 en 03

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Klant aan het woord

Klant aan het woord

Dit keer staat in de rubriek ‘Klant aan het woord’ de samenwerking tussen Batenburg Installatietechniek en Elektroraad Ontwerp centraal. We stelde Jasper Willems van Batenburg enkele vragen over de ondersteuning die Elektroraad Batenburg geeft bij uiteenlopende advies en-engineeringsvraagstukken.

“De samenwerking tussen Batenburg en Elektroraad Ontwerp is ontstaan op advies van één van mijn collega’s binnen Batenburg. Hij adviseerde om Elektroraad Ontwerp te betrekken bij het beantwoorden en onderbouwen van complexe elektrotechnische advies en- engineeringsvraagstukken.  

Vanaf het eerste moment is het persoonlijke contact met Elektroraad laagdrempelig en prettig. Naast dat ze onze vraag snel begrijpen, stemmen ze de verwachtingen goed met ons af. Op deze manier weten we vooraf wat we van elkaar kunnen verwachten qua advies, engineering, kosten en planning. Dat is erg prettig voor ons, want dit stelt ons instaat om de verwachtingen van onze klant waar te maken.

In de afgelopen tijd heeft Elektroraad meerdere malen ondersteuning geboden bij vooral specifieke en complexe elektrotechnische vraagstukken. Met Elektroraad hebben wij een eerlijke en betrouwbare partner in huis die met hun specialistische kennis en ervaring als verlengstuk van onze organisatie fungeert. Wij vertrouwen blindelings op de expertise van Elektroraad, waardoor we geen reden zien om aan het advies te twijfelen.

Namens Elektroraad bedanken wij Jasper Willems voor zijn mooie woorden. We kijken uit naar de volgende samenwerking.

Wil je weten wat Elektroraad Ontwerp op het gebeide van advies en engineering  voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Simone Schreuders via info@elektroraad.nl of 0318-631670

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.