Coronaprotocol

Elektroraad is gestart met de cursus 'Verder met NEN 4010'. Klik hier voor meer informatie.

Quickscan
Netcongestie en de mogelijke gevolgen voor uw project
Opmerkelijk resultaat bij de cursus ‘Verder met NEN 4010’
Uitslag Feit of Fabel december 2023
WKB – wie schakelt de kwaliteitsborger in?

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Kennisochtend 'Overeenkomstgenerator'

Kennisochtend 'Overeenkomstgenerator'

Woensdag 12 juni zal van 09.00 uur tot 12.30 uur een kennisochtend georganiseerd worden omtrent de Overeenkomstgenerator.

De Overeenkomstgenerator heeft een belangrijk doel, namelijk het voorzien van het regelen van één van de belangrijkste randzaken voor een inspecteur, de juridische aansprakelijkheid. Als je een inspectie dienstverlening kan spitsen in tweeën, dan heb je aan de ene kant de feitelijke inspectie en aan de andere kant de randzaken. Randzaken worden vaak, wellicht terecht, als het noodzakelijk kwaad gezien.

De meeste inspecteurs hebben gekozen voor hun vak omdat ze vooral het inspecteren leuk vonden en niet de randzaken. Toch ontkom je er niet aan. Om de inspecteur vooral weer te laten doen wat hij leuk vindt en waar die goed in is, is Overeenkomstgenerator het leven geroepen. Je vooral bezig willen houden met het uitvoeren van de inspectie en de randzaken gewoon goed geregeld willen hebben, dan is de Overeenkomstgenerator iets voor jou.

Vele inspecteurs hebben al een abonnement op deze Overeenkomstgenerator afgesloten maar er zijn vast nog wel een aantal inspecteurs die nog nooit van de Overeenkomstgenerator hebben gehoord en voor wie dit toch erg geschikt is. Daarom is deze kennisochtend van 12 juni voor iedereen toegankelijk. Op deze kennisochtend leer je wat de Overeenkomstgenerator is, wat je er mee kan en waarom deze voor jou, de inspecteur, zo essentieel is.

Aanmelden voor deze kennisochtend kan via: https://elektroraad.nl/events/bijeenkomst-overeenkomstgenerator

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.