Coronaprotocol

Elektroraad is gestart met de cursus 'Verder met NEN 4010'. Klik hier voor meer informatie.

Quickscan
Netcongestie en de mogelijke gevolgen voor uw project
Opmerkelijk resultaat bij de cursus ‘Verder met NEN 4010’
Uitslag Feit of Fabel december 2023
WKB – wie schakelt de kwaliteitsborger in?

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Is het ontwerp al klaar?

Is het ontwerp al klaar?

Elektrotechnische installaties worden complexer en het ontwerpen daarvan wordt steeds uitdagender. Dit vraagt meer kennis en kunde van de engineers. Maar een goed ontwerp is het halve werk en daar kan Elektroraad bij ondersteunen.

Door het voortraject van een project efficiënt in te richten en op tijd te starten met het ontwerp geeft dat ruimte in de planning. Dat heeft veel voordelen, zeker nu de inkoop van elektrisch materieel steeds meer onder druk staat en de levertijden langer zijn. Dat kan ervoor zorgen dat het project niet op tijd wordt opgeleverd of dat er onnodig hogere kosten worden gemaakt.

Door Elektroraad tijdens het ontwerp van de installatie al in te schakelen zorgen we ervoor dat je wordt ontzorgd in deze fase van het project. We denken met je mee over een efficiënte inrichting van het ontwerp. We kijken naar duurzame en kostenbesparende oplossingen en zorgen ervoor dat het definitieve ontwerp op tijd klaar is.

Wil je meer weten over ondersteuning bij het maken van een ontwerp? Neem dan contact op met onze accountmanager. Dat kan via simone.schreuders@elektroraad.nl óf door te bellen naar 0318-631670.

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.