Coronaprotocol

Elektroraad is gestart met de cursus 'Nieuw in NEN 1010:2020'. Klik hier voor meer informatie.

Extra cursusdata voor Nieuw in NEN 1010
NEN 1010 of NEN 4010?
Drempelbedragen Europees aanbesteden bekend
Van tekenaar naar accountmanager, graag stellen wij je even voor aan…
Cursus over de nieuwe NEN 1010 is gestart

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Faalkosten door achterstallige revisie

Faalkosten door achterstallige revisie

Achterstallige revisie of onjuiste informatie over een installatie kan leiden tot faalkosten. Elektroraad Ontwerp kan je helpen om faalkosten te beperken door ons tekeningenbeheersysteem in te zetten in combinatie met het uitvoeren het benodigde tekenwerk.

Inzet tekeningenbeheersysteem

Door een efficiënte inzet van onze middelen kunnen we je helpen om jouw doel te bereiken. We zetten ons tekeningenbeheersysteem in: een online oplossing om tekeningen en documenten te bekijken, bewerken en op te slaan. Door de efficiënte en eenvoudige opzet van het tekeningenbeheersysteem is het systeem voor iedereen te gebruiken.

Inzet tekenwerk bij Elektroraad Ontwerp

Om ervoor te zorgen dat faalkosten worden verminderd moeten we ervoor zorgen dat tekeningen nu én in de toekomst actueel zijn. Door naast het tekeningenbeheersysteem gebruik te maken van onze engineers voor het uitvoeren van het tekenwerk blijft de kwaliteit en intelligentie van het tekeningenpakket gewaarborgd.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Kijk dan op de pagina beheer van tekeningen óf stuur een mail naar simone.schreuders@elektroraad.nl

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.