Ontwerp

Uitslag Feit of Fabel januari 2019
De Elektroraad-rolmaat; symbool voor onze samenwerking!
Elektroraad gaat lesgeven in NEN 4010
Elektroraad komt op televisie
Overeenkomstgenerator: Je doet hetzelfde, je regelt het alleen beter.

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Elektroraad organiseert interessante lezing voor de inspectiemarkt

Elektroraad organiseert interessante lezing voor de inspectiemarkt

Uit een onderzoek blijkt dat inspecteurs nauwelijks in staat zijn om een eenduidig risico te verbinden aan gevonden gebreken in een elektrische installatie. Dat is slecht voor de klant want die kan er niet van op aan dat zijn inspecteur hem adequaat waarschuwt voor gevaarlijke situaties. Soms waarschuwt een inspecteur voor een niet bestaand risico, en soms waarschuwt hij niet voor een wel bestaand risico. Het blijkt helaas weinig uit te maken of de inspecteur nu wel of niet gecertificeerd is.

Maar naast het kaf, is er natuurlijk ook koren. En om inspectiebedrijven te helpen om bij de beste inspectiebedrijven te horen, ontwikkelt Elektroraad een inspectiestelsel met tal van tools die hun kwaliteit van uitspraken sterk kunnen verbeteren.

Bovendien ontwikkelen we een openbaar (en dus gratis) register die opdrachtgevers op zeer eenvoudige wijze de mogelijkheid te geven om te zien hoe goed of slecht hun inspectiepartner het doen.

Het inspectiestelsel en het inspectieregister zullen worden toegelicht op een lezing die Elektroraad op 4 december organiseert. Meer informatie of aanmelden? Ga dan naar de volgende link: Elektroraad gaat inspectiestelsel introduceren.

 

Ik heb een vraag