Ontwerp

Uitslag Feit of Fabel mei 2020
Elektroraad Expertise vraagt uw aandacht voor algemene voorwaarden
Veiligheid en hygiëne staat hoog in ons vaandel bij de hervatting van onze klassikale cursussen
Nieuwe online cursus: ‘Beheer met beleid'
Doe een cursus en krijg het aankoopbedrag van Wij Techniek terug.

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Battle of forms – strijd der voorwaarden!

Battle of forms – strijd der voorwaarden!

Iedereen heeft weleens algemene voorwaarden gezien, al is het maar als verwijzing op de onderkant van de factuur van de leverancier van jouw onderdelen. Niemand gaat op zoek naar die voorwaarden, toch. En jouw relatie met de leverancier is prima. Maar die voorwaarden maken wel deel uit van jouw overeenkomst!

Je staat in de winkel en een man in een net pak verstrekt je de factuur van de nieuwe wasmachine. Op de achterkant staan de algemene voorwaarden van de winkelketen. De lettertjes zijn erg klein en lichtgrijs. De taal is erg formeel en na het eerste zinnetje heb je het wel gezien. Je hebt ook wel wat anders aan je hoofd... de was moet gedaan! Gelukkig wordt de nieuwe machine snel thuisbezorgd en direct aan het werk gezet. Je weet pas hoe belangrijk zo’n machine is als je oude kapot gaat! En dan kom je thuis en kom je een grote plas water tegen in de hal. Garantie! Waar lag die factuur ook weer.

... valt het op dat je sneller op zoek gaat naar de voorwaarden in een privésituatie dan wanneer het jouw eigen bedrijf betreft?

In een aantal blogs gaan we in op de betekenis van algemene voorwaarden en de do’s en don’ts. De eerste blog zal gaan over de vraag waarom het handig kan zijn om algemene voorwaarden te gebruiken.

Klik hier voor blog #1 - Strijd der voorwaarden!

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.