Uitslag Feit of Fabel januari 2018
Eerste examens nieuwe inspectiecursus
Derde lezing 'Risico-inschatting bij inspecties'
NEN 8012 niet aangewezen maar toch verplicht?
NIVRE punten voor deelname aan gratis lezing 'Risico-inschatting bij inspecties'.

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Even voorstellen: Onze nieuwe collega's Simone Schreuders en Koenraad Bouwman.

Even voorstellen: Onze nieuwe collega's Simone Schreuders en Koenraad Bouwman.

Simone Schreuders

Mijn naam is Simone Schreuders, 19 jaar jong en sinds eind februari nieuw bij Elektroraad op de afdeling Ontwerp. Na een advertentie van Elektroraad op LinkedIn te hebben gezien, heb ik de stoute schoenen aangetrokken een mailtje gestuurd naar Peter. Kort daarna werd ik uitgenodigd op gesprek. Tijdens ons gesprek werd mij al snel duidelijk dat ik een grote kans kreeg om mijzelf te ontwikkelen in de Elektrotechniek en dat ik zo’n mooie kans natuurlijk met beide handen moest grijpen! Na een dag meegelopen en sfeer geproefd te hebben op de afdeling Ontwerp heb ik mijn contract mogen tekenen.

Een grote uitdaging, omdat ik geen achtergrond heb in de elektrotechniek. Wel heeft de elektrotechniek mij altijd erg geïnteresseerd. Om mijn kennis te vergroten ben ik meteen begonnen met de cursus Basis Elektrotechniek en start ik in mei 2017 met de cursus ‘Verder met NEN1010’van Elektroraad. Op dit moment ben ik bezig met het bouwkundig natekenen van een basisschool om het tekenprogramma ‘AUTO-CAD’ onder de knie te krijgen.  

Ik heb veel ambities om door te groeien binnen de functie tekenen/ontwerpen van elektrotechnische installaties en wil dit graag bij Elektroraad waarmaken!  

 

Koenraad Bouwman

Ook ik stel mij graag even aan u voor. Ik ben Koenraad Bouwman. Na 7 jaar ondernemerschap in de elektrotechniek heb ik besloten om voor een werkgever te gaan werken.

Elektroraad is voor mij zeker geen onbekende organisatie. Diverse malen zijn we elkaar al tegengekomen op lezingen en tijdens het volgen van cursussen. De enthousiaste/kwalitatieve wijze met het omgaan van elektrotechnische kennis blijkt hierin zeer gedegen te zijn, bij deze organisatie wil ik graag met enthousiasme mijn bijdrage leveren!

Binnen Elektroraad zal ik de afdeling ontwerp gaan ondersteunen op het gebied van ontwerpen en dimensioneren van elektrotechnische installaties. Daarnaast zal ik technische input leveren voor de afdeling expertise. 

Ik heb een vraag