Coronaprotocol

Elektroraad is gestart met de cursus 'Verder met NEN 4010'. Klik hier voor meer informatie.

Quickscan
Netcongestie en de mogelijke gevolgen voor uw project
Opmerkelijk resultaat bij de cursus ‘Verder met NEN 4010’
Uitslag Feit of Fabel december 2023
WKB – wie schakelt de kwaliteitsborger in?

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Even voorstellen: Onze nieuwe collega Erik de Groot

Even voorstellen: Onze nieuwe collega Erik de Groot

Mijn naam is Erik de Groot, 26 jaar jong en vanaf 1 november 2017 werkzaam bij Elektroraad. Ik ga hier een rol vervullen als docent. Voordat ik daadwerkelijk voor de klas ga staan, krijg ik eerst een gedegen interne opleiding.

De elektrotechniek is mij niet vreemd. Ik ben namelijk al een aantal jaar werkzaam in deze branche. Na mijn MBO opleiding MK-EIT ging ik aan de slag als werkvoorbereider. Tijdens mijn werkzaamheden als werkvoorbereider heb ik het propedeusejaar HBO elektrotechniek gedaan en ben ik de Post-HBO studie HIT-E gestart. Dit om mijn kennis en kunde over de elektrotechniek te vergroten.

Na 4,5 jaar als werkvoorbereider te hebben gewerkt, vond ik het tijd voor een andere uitdaging. Deze vond ik bij Elektroraad. Wat mij vooral aanspreekt  is de enthousiaste, professionele en secure houding. Hier wil ik graag aan bijdragen. Na een aantal gesprekken werd duidelijk dat een functie als docent mij erg goed ligt en ik hierdoor een mooie bijdrage kan leveren binnen Elektroraad.

Mijn ambitie is om over een niet al te lange tijd voor de klas te kunnen staan en de elektrotechnici van ons land met veel plezier en enthousiasme te mogen doceren.

Ik heb een vraag

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.