Inspecteren bij de klant onder NEN 3140 (II)
Strukton Worksphere bijt de spits af bij Elektroraad
Evaluatieverslag lezing 'Risico-inschatting bij inspecties'
Uitwerking: Oefening met veel rekenwerk
Inspecteren bij de klant onder NEN 3140 (I)

BEL
0318 - 631 670

Home - Nieuws - Elektroraad sociaal betrokken bij bouw konijnenhok publieksboerderij "de Proosdij"

Elektroraad sociaal betrokken bij bouw konijnenhok publieksboerderij "de Proosdij"

In februari bracht Elektroraad een bezoek aan ‘De beursvloer Ede’ in Cultura. Een evenement waarbij bedrijven op gemakkelijke wijze kennis kunnen maken met het maatschappelijke veld van Ede. Maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor o.a. eenzame ouderen, mensen die leven onder de armoedegrens, chronisch zieken en gehandicapten konden deze dag een hulpvraag indienen. Bedrijven uit de regio konden zich aanmelden om  hun expertise, tijd, netwerk en materiaal in te zetten voor hen die het nodig hebben. Hier werken wij natuurlijk graag aan mee!

Zo kwam Elektroraad in contact met medewerkers van 's Heeren Loo Zorggroep die tevens beheerder zijn van publieksboerderij "de Proosdij".  De Proosdij zocht  een bedrijf die voor hen een tekening konden maken voor een nieuw konijnenverblijf met  de nodige huisvestingseisen en gebruiksvriendelijkheid. De uiteindelijke bedoeling van het hok was dat de konijnen zoveel mogelijk ruimte hebben om zo natuurlijk mogelijk gedrag te laten zien. Een leuk en vooral niet alledaags project voor onze collega’s van Elektroraad Ontwerp. Zij zijn aan het tekenen/ontwerpen geslagen en uiteindelijk is dit het resultaat geworden.

Het echte hok moet nog gebouwd gaan worden. Publieksboerderij “de Proosdij” verwacht hier begin juni mee te kunnen starten. Zodra het konijnenverblijf klaar is worden wij hiervan op de hoogte gebracht. Wordt vervolgd!

Ik heb een vraag